Ποιοι είμαστε

Βρισκόμαστε στο Χαλάνδρι (Αθήνα, Ελλάδα). Η «kakiasoptics.gr» σας φροντίζει σε ένα σύγχρονο και άνετο περιβάλλον. Βρισκόμαστε πολύ κοντά σε κεντρικές γραμμές λεωφορείων, στο μετρό και στην Αττική Οδό. Υπάρχει δυνατότητα στάθμευσης στην περιοχή εδώ, αλλά δεν είναι πάντα εύκολο, οπότε η απλούστερη λύση είναι να χρησιμοποιήσετε το λεωφορείο ή αν κατοικείτε κοντά μας το ποδήλατο.

Οι πελάτες μας έρχονται από μακριά για τη μεγάλη ποικιλία των υπηρεσιών μας. Εκτελούνται συνταγές απο όλα τα ασφαλιστικά ταμεία επαγγελματιών, όπως το ΕΦΚΑ (ΕΟΠΥΥ, ΙΚΑ, ΟΠΑΔ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ,  ΤΥΔΚΥ, ΝΑΤ, ΤΑΥΤΕΚΩ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ), το Ταμείο Ενόπλων Δυνάμεων, oλων τών Τραπεζών, κ.λ.π ενώ παρέχουμε τις υπηρεσίες μας και σε πελάτες με ιδιωτική ασφάλιση. Η συνιστώμενη εξέταση είναι κάθε 2 χρόνια για τους ενήλικες και κάθε 1 χρόνο για τα παιδιά κάτω των 16. Εκτός από τους εξειδικευμένους οπτομέτρες και οπτικούς μας, το επαγγελματικό βοηθητικό προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να πάρετε την καλύτερη απόφαση για τα μάτια σας, είτε επιλέξετε γυαλιά είτε φακούς επαφής, και θα εξασφαλίσει ότι εφαρμόζουν έτσι ώστε να σας παρέχουν τη μεγαλύτερη δυνατή άνεση και ικανοποίηση.

Ο κ. Δημήτριος Κάκιας παρέχει προσωπικά επαγγελματικές υπηρεσίες του από τα μέσα της δεκαετίας του 1960 και στην περιοχή του Χαλανδρίου από τις αρχές της δεκαετίας του 1980. Το επίπεδο εξυπηρέτησης είναι αυτό που μας διαφοροποίησε από τους ανταγωνιστές μας και, εν μέρει, μας έφερε στη θέση που κατέχουμε σήμερα στην αγορά.

Ο κ. Νικόλας Κάκιας αποφοίτησε με το πτυχίο της Οπτομετρίας απο το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ (UMIST) το 2002. Την επόμενη χρονιά έδωσε εξετάσεις για την άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος στο Ηνωμενο Βασίλειο (General Optical Council) την οποία και ανανέωνε μέχρι το 2006. Είναι μέλος του Κολλεγίου Οπτομετρών απο το 2004 και του BCLA απο το 2007.
Τώρα είναι εγγεγραμένος και εργάζεται στην Ελλάδα με ειδίκευση στους φακούς επαφής.
Είναι επίσης μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Οπτικών και Οπτομετρών (ΠΕΟΟ) καθώς και της Ελληνικής Ακαδημίας Οπτομετρίας.

Share this | Μοιραστείτε: